Βαλεντίνου

“Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι εύκολη υπόθεση πιστεύεις δεν πιστεύεις σε τέτοιες γιορτές, ειδικά όταν έχεις βγει από μια σημαντική για σένα σχέση”, μου έλεγε προχτές μια από τις πιο αγαπημένες μου φίλες.
Και έχει δίκιο.
Τις γιορτινές μέρες, όποιες και αν είναι αυτές, έχουμε την τάση να ξεχνάμε όσους περνάνε δύσκολα.

Γράφει η Στέλλα Αυγουστάκη, Chief Editor, Blawesome.gr

Ανατομία μακροχρόνια!

Με αφορμή την πολυδιαφημισμένη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σκεφτόμουν τις σχέσεις και δη τις μακροχρόνιες, που πάντα σε περιβάλλουν με ένα ιδιαίτερο…κουκούλι.

Για τους έξυπνους είναι κουκούλι προστασίας, για τους μπερδεμένους είναι θηλιά και για τους ρομαντικούς και…χαμένους της υπόθεσης, είναι ψευδαίσθηση, όταν δεν εξελίσσεται.

Τα πρώτα πετάγματα

Όταν έχεις βγει πλέον από αυτό, σαν μικρή πεταλούδα που ψάχνει τα πετάγματά της στον κόσμο, άλλοτε νιώθεις ότι κάνει λίγο παραπάνω κρύο από αυτό που θέλεις να αντέξεις και άλλοτε σου αρέσει αυτή η δροσιά της ανεξαρτησίας, σάμπως έτσι δεν ήμουν και στο μαζί;, συνειδητοποιείς και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο.

ΒαλεντίνουΤο μυστικό είναι στη διαδρομή!

Θα σας πω, αυτό που είπα και στην Ελένη.
Τέτοιες μέρες γιορτινές, τις πρώτες της αλλαγής για κάποιους και της συνειδητοποίησης της ευτυχίας για άλλους, πρέπει να γιορτάζουμε όλοι την ευκαιρία που έχουμε στην πιθανότητα!
Στην πιθανότητα να ζήσουμε την αρχή αυτής της ημέρας και κάθε ημέρα από εδώ και πέρα, έχοντας στη ζωή μας μια αμοιβαία, ήρεμη, ανέφελη και συνάμα ωραία, δυνατή και ξεκάθαρη αγάπη.
Άλλωστε, όπως μου είπε και η ίδια, “παλεύουμε για πιθανότητες και ευκαιρίες να ζήσουμε ό,τι καλύτερο θέλει, κάθε ένας από εμάς”.
Ίσως εκεί να είναι και το μυστικό σκέφτηκα, στο το πως θα ζήσουμε αυτό το αέναο ταξίδι. Ίσως να είναι αυτό που μερικές φορές αυτό που αξίζει περισσότερο.
Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις στη “διαδρομή

😉

Μέρα γιορτή για όλους λοιπόν ο Βαλεντίνος, με αέρα στα πανιά μας!

Περιμένω εδώ τα μηνύματά σας!