Το hair brand Syoss επαναλανσάρει η Henkel, το οποίο προσφέρει λαμπερά, υγιή και δυνατά μαλλιά και αυτή τη μοναδική αίσθηση περιποίησης και αυτοπεποίθησης σαν να βγήκατε μόλις από το κομμωτήριο!

H αποστολή του Syoss

Αποστολή του Syoss, εδώ και 10 χρόνια, είναι να σας προσφέρει την επαγγελματική περιποίηση που σας αξίζει. Με πάνω από 40 χρόνια εξειδίκευσης στην περιποίηση των μαλλιών, έρχεται πιο ανανεωμένo από ποτέ, προσφέροντάς σας ακόμα πιο ενισχυμένη και αποτελεσματική φροντίδα.

Νέα εντυπωσιακή εικόνα και νέες φόρμουλες, που με την πάντα επαγγελματική ποιότητα, συνδυάζουν τη σημαντική για τα μαλλιά τεχνολογία Amino Complex, με φυσικά συστατικά, για πιο δυνατά και υγιή μαλλιά. Όπως αναφέρει η Henkel, το Νέο Syoss χαρίζει ακόμα πιο δυνατά και εντυπωσιακά μαλλιά που τραβούν τα βλέμματα!

 Syoss Repair, με wakame algae

To νέο Syoss Repair, με wakame algae είναι κατάλληλο για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, επανορθώνει τα ταλαιπωρημένα μαλλιά και θρέφει σε βάθος και προσφέρει ενισχυμένη προστασία.

Επίσης ο μοναδικός συνδυασμός τεχνολογίας και φύσης, σας προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία περιποίησης.

Η αξία της επαγγελματικής απόδοσης αντικατοπτρίζεται ολιστικά στο επαναλανσάρισμα της αγαπημένης μάρκας περιποίησης μαλλιών Syoss, με νέες formules, σχεδιασμένες για κάθε τύπο μαλλιών. Οι νέες formules περιέχουν συστατικά έως και 96% φυσικής προέλευσης και νέο εντυπωσιακό design.

Ανακυκλώσιμες συσκευασίες

Mε πίστη και αφοσίωση στη δέσμευση της Henkel για βιωσιμότητα, και σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και τον πλανήτη, το Νέο Syoss, έρχεται με 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες, από έως και 98% ανακυκλωμένα υλικά.

Το ανανεωμένο SYOSS,  αναλυτικά:

Syoss
Syoss Color, με tsubaki blossom
  • Για βαμμένα ή με ανταύγειες μαλλιά
  • Προστατεύει την ένταση του χρώματος για έως και 12 εβδομάδες

 

 

 

 

 

Syoss
Syoss Volume, με violet rice
  • Για λεπτά και αδύναμα μαλλιά
  • Για όγκο που διαρκεί έως και 48 ώρες
  • 0% Σιλικόνες

 

Syoss
Syoss Absolute Oil Beauty Elixir
  • Για ταλαιπωρημένα Μαλλιά
  • Με micro oils ελαφριάς υφής για θρέψη και λάμψη

 

 

 

Μπείτε στη σελίδα του Syoss στο Facebook ή πατήστε εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Henkel

Η Henkel δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με κορυφαία brands και τεχνολογίες σε τρεις επιχειρηματικούς τομείς: Απορρυπαντικά & Οικιακή Φροντίδα, Beauty Care και Συγκολλητικές Τεχνολογίες. Η Henkel ιδρύθηκε το 1876 , έχοντας πάνω από 140 χρόνια επιτυχημένης πορείας και κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στην αγορά τόσο των καταναλωτικών όσο και βιομηχανικών προϊόντων, με αναγνωρίσιμα brands όπως τα Persil, Schwarzkopf και Loctite. Η Henkel απασχολεί περισσότερους από 50,000 εργαζομένους, έχοντας σημειώσει πωλήσεις ύψους €18,7 δις και λειτουργικά κέρδη €3,2 δισ. για το έτος 2016. Οι προνομιούχες μετοχές της Henkel εντάσσονται στο Γερμανικό Χρηματιστηριακό Δείκτη DAX.