ξένες σειρές

Καταιγιστική δράση σε υποθέσεις που κόβουν την ανάσα… Επικίνδυνες γυναίκες με κίνητρα πέρα από κάθε λογική… Δευτέρα με Παρασκευή ξένες σειρές από τις 23.20!

Από τη Δευτέρα 11 Μαΐου και καθημερινά,Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Η συναρπαστική αστυνομική σειρά S.W.A.T. και η σειρά ντοκιμαντέρ DEADLY WOMEN με νέα επεισόδια σε Α’ Τηλεοπτική Μετάδοση.

S.W.A.T. – Δευτέρα με Παρασκευή στις 23:20

Νέα επεισόδια της αστυνομικής σειράς, που βασίζεται στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά των 70’s που άφησε εποχή. Ο Ντάνιελ Χάρελσον, πρώην πεζοναύτης από το Λος Άντζελες και αρχηγός της σκληροτράχηλης ομάδας S.W.A.T. (Special Weapons And Tactics) με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας κυνηγούν το έγκλημα και αυτούς που το υπηρετούν.

ξένες σειρές

Δολοφόνοι, ληστές, έμποροι ναρκωτικών, μέλη συμμοριών μπαίνουν στο στόχαστρο τους και η αποστολή τους είναι ξεκάθαρη: να καθαρίσουν τους δρόμους της πόλης από το έγκλημα αλλά και να ενισχύσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών στις δυνάμεις ασφαλείας.

DEADLY WOMEN – Δευτέρα με Παρασκευή στις 00:15

Μία σειρά ντοκιμαντέρ που ερευνά τα ψυχολογικά κίνητρα που οδήγησαν κάποιες
γυναίκες στο έγκλημα. Σε αντίθεση με τους άνδρες, οι οποίοι παρασύρονται κατά κύριο λόγο από θυμό και ένταση, η αιτία στις γυναίκες είναι συνήθως πιο περίπλοκη.

ξένες σειρές

Στην ένατη σεζόν της δημοφιλούς σειράς, γνωρίζουμε γυναίκες με ταλέντο να προσελκύουν την προσοχή και να την εκμεταλλεύονται προς όφελός τους, με πάθη και ένστικτα που τις οδηγούν σε αποτρόπαιες πράξεις και με βαθιά ψυχολογικά τραύματα που φτάνουν μέχρι και τη δολοφονία.

Δευτέρα έως Παρασκευή ξένες σειρές στον ΣΚΑΪ!