Μr. Pengu

Το Mr. Pengu είναι το νέο app που προστατεύει τον εαυτό σου και τους άλλους απο τον κορονοϊό, κάνοντας το delivery ανέπαφο και ασφαλές!

Ανέπαφη παράδοση παραγγελίας
Η προστασία των οδηγών, των πελατών αλλά και κάθε συνανθρώπου μας, είναι προτεραιότητα για τον Mr. Pengu. Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις με τον Covid-19, προσαρμόζει τις υπηρεσίες του με σκοπό τη μέγιστη ασφάλεια όλων.
Θέλεις να παραλάβεις χωρίς να έρθεις σε επαφή με τον οδηγό;
Μπορείς! Απλά ζήτησέ του να αφήσει την παραγγελία σου έξω από την πόρτα.

Τήρηση μέτρων υγιεινής
Οι οδηγοί του Mr. Pengu τηρούν όλα τα μέτρα υγιεινής όσο πραγματοποιούν τις απαραίτητες αγορές σου! (Αποστάσεις ασφαλείας, γάντια, μάσκες, απολύμανση εξοπλισμού κ.ο.κ).

Μr. Pengu

O Mr. Pengu είναι εδώ για σένα
Το οργανωμένο δίκτυο οδηγών του, είναι εδώ για να πραγματοποιήσει τις αγορές σου για σένα και να σου φέρει στην πόρτα σου ό,τι χρειάζεσαι, συνδυάζοντας ακόμη και διαφορετικά καταστήματα!

Επαναστατικές υπηρεσίες delivery
Με μια κίνηση, μπορείς να παραγγείλεις ό,τι χρειάζεσαι από οποιοδήποτε κατάστημα στην πόλη και να το παραλάβεις στην πόρτα σου. Το οργανωμένο δίκτυο οδηγών του Mr. Pengu αναλαμβάνει για σένα καθημερινές αγορές, συνδυάζοντας ακόμη και διαφορετικά καταστήματα ή προϊόντα που κανένα άλλο delivery app δεν σου δίνει τη δυνατότητα να παραγγείλεις.

Για ότι προϊόντα μπορείς να φανταστείς
Για προϊόντα μίνι-μάρκετ και περιπτέρου, είδη φαρμακείου, τρόφιμα, καφέ και ό,τι μπορείς να φανταστείς… κατέβασε την εφαρμογή και ασ’ το στον πιγκουίνο! Δεν χρειάζεται να ανησυχείς…

Download εδώ για Android
Download εδώ για iOS