Μπολονάση

Ο λόφος του Ερνιόν είναι το νέο βιβλίο της Έλενας Μπολονάση, που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις 24 γράμματα.

Πλοκή με ιδιοφυή σύλληψη

Πρόκειται για ένα βιβλίο με πλοκή με ιδιοφυή σύλληψη, όπως αρμόζει σε αστυνομική λογοτεχνία.
Μια ανάλαφρη, διαπεραστική περιγραφή, όπως αρμόζει στην πραγματική λογοτεχνία. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα έργα της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Από το οπισθόφυλλο

Μπολονάση

 

Τα παιδικά γέλια σβήνουν απότομα στον λόφο του Ερνιόν. Η Σοφία χάνει τον τρίχρονο Άγγελό της, σε μια φαινομενικά αναίτια ένοπλη επίθεση. Ο πρώην άντρας της, ο Κέβιν, επιστρέφει βίαια, όμως η Σοφία δεν είναι πια η ίδια. Ορθώνοντας το ανάστημά της στην κακοποίηση, βρίσκεται καταπλακωμένη από το παγωμένο άψυχο σώμα του Κέβιν στο σαλόνι της. Στη φυλακή, ανάμεσα σε ειδεχθείς εγκληματίες, η επιβίωσή της μετατρέπεται σε παιχνίδι με σκοτεινούς κανόνες. Αποκαλύψεις, σκιές από το παρελθόν αλλάζουν τα δεδομένα της. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η Σοφία μαθαίνει με σκληρό τρόπο πως «η αγάπη είναι προνόμιο των γενναίων». Για να κερδίσει ξανά τη ζωή που έχασε και να βρει το μυστικό που της στέρησε τον γιο της, θα πρέπει να γυρίσει εκεί όπου άρχισαν όλα, στον λόφο του Ερνιόν.

 

 

 

Βραβευμένο!

Το βιβλίο Ο λόφος του Ερνιόν βραβεύτηκε στον 38ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ).

Γνωρίστε την Έλενα Μπολονάση

Η Έλενα Μπολονάση γεννήθηκε στην Αθήνα.
Είναι Δικηγόρος (ΔΣΑ Αθηνών) – Εγκληματολόγος και Φιλόλογος. Διδάσκει Εγκληματολογία, Ανακριτική, Πνευματική Ιδιοκτησία και Συγγενικά Δικαιώματα στη σχολή Tabula Rasa. Ασχολήθηκε με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και αρθρογραφία πολιτιστικού περιεχομένου σε συνεργασία με γνωστά sites.
Έχει τιμηθεί από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδας με 1ο και 3ο Βραβείο για τα σενάριά της και από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το μυθιστόρημα “Ο λόφος του Ερνιόν”.

Ο λόφος του Ερινόν κυκλοφορεί από τις εκδόσεις 24γράμματα για τη σειρά αστυνομική λογοτεχνία, σε όλα τα βιβλιοπωλεία και online.
Μπορείτε να το παραγγείλετε και τηλεφωνικά στο 210 612 70 74, με δωρεάν έξοδα αποστολής και αντικαταβολής σε όλη την επικράτεια.