μπανάνα

Εστιάζοντας στα οφέλη που έχει η μπανάνα Chiquita και, θέλοντας να ανάδειξει τη διασκεδαστική πλευρά του υγιεινού τρόπου ζωής και το νέο έτος, η εταιρεία αποφάσισε τη δημιουργία μιας νέας, limited edition σειράς αυτοκόλλητων.
Τα νέα αυτοκόλλητα θα κοσμήσουν εκατομμύρια μπανάνες από τα μέσα Φεβρουαρίου έως και το Μάρτιο.

Τι θα μάθουμε από τα Μπλε Αυτοκόλλητα

Τα καινούρια Μπλε Αυτοκόλλητα θα προβάλλουν τον συνδυασμό βασικών βιταμινών και θρεπτικών συστατικών που περιέχει η μπανάνα Chiquita, μαζί με λογοπαίγνια όπως Nature’s Candy Bar και Rush Hour Fuel. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύονται τα πολλαπλά οφέλη αυτού του γευστικού και πολυδιάστατου φρούτου.

Η εκστρατεία εκπαίδευσης της Chiquita

Η Chiquita ξεκινά μια προσπάθεια να εκπαιδεύσει τους καταναλωτές σχετικά με τα οφέλη για την υγεία και την ευκολία κατανάλωσης που προσφέρουν οι μπανάνες της, καθώς “Τα Αυτοκόλλητα με Συστατικά” ακολουθούν πιστά τις τρέχουσες τάσεις.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μια πρόσφατη έρευνα που συντόνισε το Πανεπιστήμιο Αμβέρσας στο Βέλγιο και διενεργήθηκε σε δείγμα 11.000 σχεδόν καταναλωτών σε 11 χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, αναφέρει ότι οι καταναλωτές στράφηκαν εν μέσω πανδημίας στον υγιεινό τρόπο ζωής, μειώνοντας τις δαπάνες τους για έτοιμα γεύματα και αγοράζοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

μπανάναΤα θρεπτικά στοιχεία που έχουν οι μπανάνες Chiquita

Πλούσιες σε απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, οι απολαυστικές μπανάνες Chiquita μπορούν να συμβάλουν στην επίτευξη ενός ολοκληρωμένου, πιο υγιεινού τρόπου ζωής. @Κάθε κίτρινη μπανάνα είναι γεμάτη με φυτικές ίνες, βιταμίνη Β2 και φυσικά σάκχαρα.

μπανάναΑυτά τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν τον οργανισμό να αισθάνεται χορτάτος κατά τη διάρκεια της ημέρας και παρέχουν ενέργεια που διαρκεί, χωρίς διακυμάνσεις στα επίπεδα της γλυκόζης. Οι μπανάνες είναι επίσης πλούσιες σε κάλιο, ένα συστατικό ιδιαίτερα σημαντικό στην οικοδόμηση άπαχου μυός και την προστασία της καρδιάς.

Η γλυκιά γεύση και οι πολλαπλές χρήσεις της μπανάνας Chiquita την κάνουν ένα ιδανικό σνακ που μπορείτε να απολαύσετε μόνο του, ενώ παράλληλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πρόσθετο συστατικό σε ένα πλούσιο πρωινό ή ως μια καλύτερη εναλλακτική στο επιδόρπιο.

Για να ενθαρρύνει τους λάτρεις της μπανάνας να βρουν νέους και δημιουργικούς τρόπους για να αξιοποιήσουν τις μπανάνες στην κουζίνα, η Chiquita έχει δημιουργήσει μια σειρά από συνταγές με βασικό συστατικό τη μπανάνα, τις οποίες οι λάτρεις της μπορούν να φτιάξουν πολύ εύκολα στο σπίτι.

Προτεραιτότητα του brand η βελτίωση υγείας των καταναλωτών

“Η βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης συνεχίζει να παραμένει προτεραιότητα για τους καταναλωτές. Η Chiquita ελπίζει ότι αυτή η σειρά αυτοκόλλητων θα χρησιμεύσει ως μια διασκεδαστική υπενθύμιση ότι η υγιεινή διατροφή δεν είναι απαραίτητα περίπλοκη. Είτε ως σνακ για τον δρόμο ή ως συστατικό σε γευστικές συνταγές, οι μπανάνες Chiquita είναι ένας νόστιμος και απλός τρόπος για να προσθέσετε βασικές βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά σε οποιοδήποτε πρόγραμμα διατροφής”, αναφέρει η Tina Varjabedian, Διευθύντρια Marketing Βόρειας Αμερικής για την Chiquita.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα αυτοκόλλητα μπείτε εδώ.