Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη θα βρίσκεται και την ερχόμενη σεζόν στον Alpha, με το κανάλι της Κάντζας να επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή του την ανανέωση της συνεργασίας.

Δυσκολεύτηκαν στον ανταγωνισμό

Η βραδινή εκπομπή Mεσάνυχτα ολοκληρώνει φέτος τη δεύτερη σεζόν με την Ελεονώρα Μελέτη. Η εκπομπή του Alpha ενώ την πρώτη χρονιά σημείωσε υψηλή τηλεθέαση, ωστόσο φέτος, τα Μεσάνυχτα δυσκολεύτηκαν αρκετά με τα νούμερα και τον ανταγωνισμό.

Έρχονται αλλαγές

Η παρουσιάστρια έφερε εναλλακτικούς τρόπους προσέγγισης στην βραδινή ζώνη, με προσωπικές ιστορίες και έντονες συνεντεύξεις. Πιθανό βέβαια είναι και το σενάριο, η εκπομπή τη νέα σεζόν να αλλάξει το είδος, ίσως και νέα ώρα σε μία προσπάθεια ανανέωσης όπως αναφέρουν πηγές από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Η δυνατή σχέση με το κανάλι

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει ξεχωρίσει στον τηλεοπτικό χώρο και έχει κερδίσει το ενδιαφέρον
των τηλεθεατών με την ικανότητα που διαθέτει να αναδεικνύει τις ιστορίες αλλά και τους
πρωταγωνιστές της ζωής μέσα από την εκπομπή της Μεσάνυχτα.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια παραμένει για τα επόμενα 2 χρόνια στην οικογένεια
του Alpha επιβεβαιώνοντας τη δυνατή σχέση και την επιτυχημένη συνεργασία με τον
τηλεοπτικό σταθμό.

Το μήνυμά της παρουσιάστριας

Μπορεί να είναι μια επιτυχημένη παρουσιάστρια ο καλύτερος ρόλος, ωστόσο, για την ίδια δεν είναι άλλος από της μητέρας.

Η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα για τη Γιορτή της Μητέρας και την μητρότητα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H παρουσιάστρια στο κείμενό της μεταξύ άλλων εξομολογείται πως, από τη στιγμή που ερωτεύτηκε εκλιπαρούσε να είναι έγκυος. Η ίδια αναφέρει:

«Κανένα φιλτρο. Όπως κ η αγάπη που νιώθω για εκείνη. Δεν γεννήθηκα μάνα. Έγινα. Πριν την Αλεξάνδρα ήμουν από εκείνες που τις ενοχλούσαν τα παιδάκια στα πλοία, έβλεπα μητέρες κ αναρωτιόμουνα γιατί να μπω στη διαδικασία να αναλάβω μια τόσο μεγάλη κ σοβαρή ευθύνη για πάντα. Είχα σχεδόν πειστεί πως δεν θα φέρω στο κόσμο ένα παιδί κ ήταν επιλογή μου. Μέχρι που ερωτεύτηκα. Κ σε εκείνη τη πρώτη «καθυστέρηση» έπιασα τον εαυτό μου να…εκλιπαρεί να είναι έγκυος. Κ αισθάνθηκα τόσο αστεία που άλλαξα τα πάντα μέσα μου επειδή … ερωτεύτηκα. Μα τι κωλοτουμπας! Κ η ευχή μου έπιασε. Κ από τα πρώτα δευτερόλεπτα που είδα εκείνες τις κόκκινες γραμμές, ένιωσα ένα συναίσθημα που σαν αυτό δεν υπάρχει άλλο. Δεν θεωρώ αυτοσκοπό της γυναίκας να «πρέπει» να γίνει μητέρα. Δεν το θεωρώ «υποχρέωση» ούτε μονοπάτι για την αυτό ολοκλήρωση. Είναι όμως ένα χάρισμα από τη φύση στις γυναίκες, που αν κάποια αποφασίσει να το δεχτεί, σίγουρα τη περιμένει ένα πανέμορφο ταξίδι. Η μητρότητα εν είναι όπως στις διαφημίσεις, με τέλειες μητέρες κ τέλεια μωρά. Η μητρότητα είναι η γνωριμία μιας ψυχής με τη ζωή κ τον κόσμο μέσα από τα δικά σου μάτια κ τη δίκη σου καρδιά. #happymothersday❤️».