Καινούργιου

Οριστικό! Για τα επόμενα 2 χρόνια στο Open Tv η Κατερίνα Καινούργιου και το Ευτυχείτε! Ανανέωση συνεργασίας ανακοίνωσε ο σταθμός.

Η εκπομπή Ευτυχείτε

Σε μία νέα ανανέωση συνεργασίας προχώρησε το Open Tv με την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή ευτυχείτε! Η γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης θα παραμείνει στο κανάλι μετά και από την σταδιακή αύξηση της τηλεθέασης. Μπορεί η Κατερίνα να κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό όμως φαίνεται ότι κέρδισε και την εμπιστοσύνη του καναλιού ύστερα από την οριστικοποίηση της ανανέωσης.

Η ίδια δέχτηκε και τις ευχές από τους συνεργάτες της στην εκπομπή, υποσχόμενη για νέα πράγματα στην καινούρια σεζόν.

Η ανακοίνωση του Open Tv

Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Open, η Κατερίνα Καινούργιου κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό, καλημερίζοντάς μας
με την πιο σημαντική ευχή: Ευτυχείτε! Μια ευχή που θα συνεχίσει να μας λέει
για ακόμα δύο χρόνια.

Το Open, δύο μήνες πριν λήξει το συμβόλαιό του με την παρουσιάστρια, στα
πλαίσια του σχεδιασμού του προγράμματος για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και αναγνωρίζοντας τη συμβολή της Κατερίνας Καινούργιου στη σημαντική αύξηση της τηλεθέασης στην πρωινή ζώνη, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας έως τον Ιούλιο του 2022.

Σε μια από τις πιο δύσκολες και ιδιαίτερες τηλεοπτικές χρονιές όπως αυτή που διανύουμε, η Κατερίνα Καινούργιου καταφέρνει με επιτυχία να μας ψυχαγωγεί, να μιλά στις καρδιές μας, να μας διασκεδάζει με πολλές εκπλήξεις, αλλά και να φιλοξενεί αγαπημένα και δημοφιλή πρόσωπα στην πιο διαδραστική
και ξεχωριστή πρωινή εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Και τα καλύτερα έρχονται!