Φειδά

Η interior designer Σίσσυ Φειδά μοιράζεται με το Blawesome.gr μερικά απλά και γρήγορα Tips για να ανανεώσετε το καθιστικό σας και μαζί και τη διάθεσή σας.

Συγκεκριμένα η interior designer και ιδρύτρια του γραφείου Sissy Feida Interiors συμβουλεύει τα εξής:

1. Χρησιμοποιήστε χρώμα και λάμψη σε διακοσμητικά αντικείμενα.
2. Ανανεώστε τους καναπέδες και τις πολυθρόνες σας επιλέγοντας μαξιλάρια με στυλ και συνδυάστέ τα με ριχτάρια σε αποχρώσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας.
3. Δημιουργήστε μια όμορφη θεματική σύνθεση από βιβλία που αγαπάτε για να διακοσμήσετε το coffee table σας και να του δώσετε ένα ιδιαίτερο ύφος.
4. Αναθεωρείστε τη θέση των έργων τέχνης στους τοίχους τοποθετώντας πίνακες που σας εκφράζουν ή σύνθεση έργων συγκεκριμένης θεματολογίας.
5. Ανανεώστε τα φωτιστικά σας αλλάζοντας καπέλα καθώς και την θέση τους δημιουργώντας όμορφες γωνιές στο καθιστικό σας με θερμό φωτισμό.
6. Τοποθετείστε στο μπουφέ σας καθώς και στο έπιπλο της τηλεόρασης διακοσμητικά αντικείμενα από υλικά που δίνουν λάμψη και ζωντάνια στο χώρο.
7. Επανατοποθετήστε τα βιβλία στην βιβλιοθήκη σας σε κάθετη αλλά και οριζόντια διάταξη δημιουργώντας επίπεδα και προσθέτοντας όμορφα διακοσμητικά αντικείμενα διαφόρων μεγεθών.
8. Τοποθετείστε καθρέπτη ή καθρέπτες σε «έξυπνα» σημεία ώστε να δείχνει ο χώρος σας μεγαλύτερος και πιο φωτεινός.
9. Τοποθετήστε φυτά εσωτερικού χώρου και λουλούδια που ταιριάζουν με την εποχή ώστε να δώσετε φρεσκάδα και αναζωογόνηση στο χώρο σας.
10. Χρησιμοποιήστε συνθέσεις αρωματικών κεριών σε διάφορα σημεία του καθιστικού σας για να δημιουργήσετε μια όμορφη και χαλαρή ατμόσφαιρα στο χώρο σας.