Το να επιλέξεις την κατάλληλη πετσέτα θαλάσσης μπορεί να θεωρείται κάτι απλό αλλά δεν είναι πίστεψε με!

Κάθε φορά που ετοιμάζεστε για μια μίνι εξόρμηση στην παραλία, τα πρώτα πράγματα που παίρνετε μαζί σας είναι ένα ζευγάρι μαγιό και η πετσέτα θαλάσσης. Πόσο εύκολο είναι να επιλέξετε όμως την κατάλληλη για εσάς πετσέτα θαλάσσης;

Πώς να την χρησιμοποιείτε σωστά την πετσέτα θαλάσσης
Γνωρίζετε καλά ότι έχετε ξοδέψει αρκετή ώρα για να διαλέξετε και για τα δύο το κατάλληλο χρώμα και σχέδιο που σας ταιριάζει. Αυτό όμως που δεν ξέρετε και κανείς δε σας είπε μέχρι σήμερα, όταν αγοράζατε την πετσέτα θαλάσσης σας, είναι ότι υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος για να την χρησιμοποιήσετε. Μην ξεχνάτε ότι σκοπός της πετσέτας θαλάσσης είναι να αποθεώσει την εμπειρία σας δίπλα στο κύμα, κάνοντας ευχάριστα τα λεπτά που θα βρίσκεστε εκεί. Γι’αυτό άλλωστε σχεδιάστηκε με τα παρακάτω χαρακτηριστικά που πολλοί παρατήρησαν, αλλά λίγοι εκμεταλλεύτηκαν και χρησιμοποίησαν σωστά.

Βρες την σωστή πλευρά.
Η μια πλευρά είναι πιο μαλακή, άνετη και αυτή που βλέπει ο ήλιος. Για να την ξεχωρίζουμε, μάλιστα έχει και τυπωμένο ένα σχέδιο. Σε αυτή την μεριά μπορούμε να ξαπλώνουμε και να ακουμπάμε το σχεδόν γυμνό μας δέρμα άνετα χωρίς να νιώθουμε την υγρασία αφού έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην απορροφά εύκολα το νερό. Αυτό συμβαίνει διότι οι ίνες της είναι ψαλιδισμένες για να έχουν παράλληλα πιο βελούδινη υφή, να τυπώνεται πιο εύκολα το σχέδιο και να μειώνεται δραστικά το βάρος όλης της πετσέτας.

Από τα μια σχέδια από την άλλη η υφή.
Η άλλη μεριά είναι λιγότερο ζωηρή αλλά έξτρα απορροφητική. Δεν είναι αναπαυτική για να ξαπλώνουμε πάνω της, αλλά αυτό οφείλεται στον ειδικό σχεδιασμό της με περισσότερες ίνες για να διαρρέει το νερό. Και όλα αυτά, παράλληλα της επιτρέπουν να στεγνώνει γρήγορα και εύκολα, χωρίς να γίνεται ταυτόχρονα πολύ βαριά.

Φανταχτερή και απορροφητική.
Σε αυτά τα χαρακτηριστικά άλλωστε, την πυκνότητα, τη σύνθεση και το βάρος, διαφέρουν οι πετσέτες θαλάσσης και από τις πετσέτες του μπάνιου, οι οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν μια φορά μόνο μέσα στη μέρα και χρειάζονται σχεδόν 24 ώρες για να στεγνώσουν.

Πετσέτα μαλακή για πάντα.
Προσοχή! Μπορεί στο τέλος του καλοκαιριού οι πετσέτες θαλάσσης σας να μοιάζουν τραχιές και ταλαιπωρημένες αλλά μην τις πλύνετε με μαλακτικό. Μπορεί η επιφάνεια των ινών να γίνει πιο μεταξένια αλλά θα χαθεί η απορροφητικότητά τους.

Τι σου προτείνω; Τα Sun of a Beach

Τα Sun of a beach το ελληνικό brand με είδη παραλίας έχει όλα όσα χρειάζονται τα πιο ενημερωμένα fashion girls αλλά και οι μαμάδες για την παραλία, με την μοναδική ποιότητα του Sun Of A Beach θα απογειώσουν το στυλ σας!
Το Sun of a Beach είναι το πρώτο brand που έκανε την πετσέτα θαλάσσης «της μόδας». Το χαρακτηριστικό του είναι ότι έχει συνδυάσει πολύ καλής ποιότητας μαλακή και απορροφητική πετσέτα από αιγυπτιακό βαμβάκι, με έντονα βαμβακερά prints, επηρεασμένα και εμπνευσμένα από το καλοκαίρι, τις Κυκλάδες, το μπλε του Αιγαίου, τις αμέτρητες παραλίες μας, αλλά και από μακρινούς εξωτικούς προορισμούς! Και φέτος οι δημιουργοί του Sun Of a Beach, Μελίνα Πίσπα και η Έλλη Ρούντου- Βερέμη δημιούργησαν μία ειδική σειρά από τρεις πετσέτες που απεικονίζουν υποθαλάσσια ζωάκια, τον αστακό, τον καρχαρία και το σήμα κατατεθέν του brand τον αχινό ενώ το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις πηγαίνει στην WWF για να ενισχύσει το έργο της!

Μπορείτε να τα βρείτε εδώ

Pink Leopard
Hawaiian Tropic Fluo
Pineapple Sorbet Fuchsia
Just Olive Monochrome Beach Towel